Ihottumaa sfinxillä

Millaisia kissoja kiharan karvan ja nahan alla onkaan? Miten rodut eroavat toisistaan? Tähän osioon voivat kirjoittaa myös rekisteröimättömät vieraat. ALUEEN SALASANA ON surex - salasanalla pyritään estämään roskapostien lähetys.

Valvojat: Tuuli, Erika, iippis

Ihottumaa sfinxillä

ViestiKirjoittaja Jenni päivämäärä 22 Kesä 2011, 11:59

Hei!

Minulla on noin 1,5 vuotias sfinxipoju. Hänellä oli jo pentuna hieman ihottumaa silloin tällöin, joka sitten katosi yhtäkkiä. Noin puolisen vuotta sitten ihottuma palasi. Ajattelimme, että hän reagoi johonkin meidän asunnossamme, joten siirsimme hänet väliaikaisesti uuteen kotiin. Ihottuma katosi, mutta tuli parin viikon päästä takaisin, vielä pahempana. Kissa on muuten yhtä villi ja leikkisä kun on aina ollut, paitsi että hän nuolee kutiavaa ihottumaa. Uudessa kodissa on kokeiltu vaihtaa kissanhiekkaa, joka ei myöskään auta.

Hän syö Royal Caninin kuiva- ja märkämuonaa (ja on aina syönyt). Ihottuma tulee yleensä "kainaloihin" mutta myös selkään, niskaan ja takatassuihin. Lääkärissä ei olla vielä käyty, sillä minua kehotettiin ensiksi kokeilemaan hiekan ja ruoan vaihtoa. Mihin ruokaan kannattaisi vaihtaa?

Onko kenenkään muun sfinx kärsinyt ihottumasta? Mistä löytyi ratkaisu?
Jenni
 

Re: Ihottumaa sfinxillä

ViestiKirjoittaja Jenni päivämäärä 23 Kesä 2011, 10:23

Kiitos paljon vastauksistanne!

Me kokeilemmekin tässä nyt sitä raakaruokaa :)
Jenni
 

Re: Ihottumaa sfinxillä

ViestiKirjoittaja Jenni päivämäärä 30 Kesä 2011, 11:50

Kuulostaa samalta ongelmalta mikä meidän sfinxillä on. Ihottuma on nyt poistunut kun hänelle on vain annettu märkäruokaa, jiippii! Tosin lompakko itkee...
Jenni
 

DXhUkMhcdUYGkyea

ViestiKirjoittaja Rosalinda päivämäärä 15 Loka 2011, 15:43

Grade A stuff. I'm unquestionbaly in your debt.
Rosalinda
 


Palaa alueelle Kysy roduistamme

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron