CRX poika ja hyvä turkki/pieni pulleus

Millaisia kissoja kiharan karvan ja nahan alla onkaan? Miten rodut eroavat toisistaan? Tähän osioon voivat kirjoittaa myös rekisteröimättömät vieraat. ALUEEN SALASANA ON surex - salasanalla pyritään estämään roskapostien lähetys.

Valvojat: Tuuli, Erika, iippis

CRX poika ja hyvä turkki/pieni pulleus

ViestiKirjoittaja reksi päivämäärä 26 Elo 2011, 20:27

Hei

Ekaa kertaa palstalla mietiskelemässä. Omistan ihanan Axe-pojan joka on nyt reilu 2-v. Kastroinnin jälkeen
Axelle tuli salamannopeasti "heltta" (tyhjä sellainen jota voi "muotoilla" :D ) vatsan alle joka ei tietystikään näytä kauniilta jos vertaa entiseen ja miettii standardia. Siihen loppui orastava hieno näyttelyura (1 X Best in show ja kaksi sertiä tullut kolmesta näyttelystä, viimeisimmässä oli turkki ohut ja helttakin orasti jo).

Jos ajattelen normaalia maatiaiskissaa joita minulla on ollut useita koska olen aiemmin ottanut vain eläinsuojelukissoja niin tuollainen vatsapussi on aivan normaalia leikatulla kissalla. Rexillä se tietysti korostuu kun on linjakas pitkäjalkainen rotu. Erittäin lihaksikas on edelleen ja näyttää mielestäni upealta ja mikä parasta turkki on aivan mahtavassa kunnossa. Upeat terävät laineet hohtaa ja turkki on paksu. Aiemmin hännässäkin oli pieni läpinäkyvä kohta mutta sekin on nyt karvan peitossa. Tästä syystä mietinkin että olisiko tuo pieni "normaali" pulleus syynä turkin hyvään kuntoon? Tuntuu siltä että kun cornarit täytyisi pitää niin kovin hoikkina rimpuloina niin siinä sitten turkin laatu kärsii ja on tasapainoilua extremen ulkonäön kanssa.
Mitä kokemusta teillä on tästä?? Vai onko tosiaan turkin paksuuden vaihtelu normaalia. Ainakin Axella on nyt ollut puoli vuotta hyvä.
reksi
Pennut 3-6kk.
 
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Heinä 2011, 17:21
Paikkakunta: Tampere
Nimi: Helena Salo

Re: CRX poika ja hyvä turkki/pieni pulleus

ViestiKirjoittaja myymyy päivämäärä 27 Elo 2011, 07:16

Tää ei nyt liity cornareihin mut helttaan kyllä. Me ollaan tässä vähän aikaa sitten siirrytty raakarokintaan melkee kokonaan, raksut on kokonaan pois ruokavaliosta ja meidän kastraatin Aman heltta on alkanut sulamaan. Kissa ei oo musta muuten laihtunut mut se pussukka on pienentynyt, ennen se osuin tyyliin lattiaan :oops: kun Ama istui mut ei enää.

Ama oli melkoinen raksuhirmu eikä oikeastaan paljoa muuta syönytkään niin sillä tää ruokavalion muutos oli melkoinen, en sit tiedä et miten teillä mut jos raksua menee niin sen vähentäminen vois auttaa ? Vaikuttaako se sit turkkiin, mene ja tiedä kun meillä nää kissat ei moista omista :D
Sfinx poika Lankhmar Eagle-Eye "Rasmus"
Sfinx tyttö Hobbitqueen`s Amaranth " Ama"
Käyttäjän avatar
myymyy
Nuoret 6-10kk.
 
Viestit: 145
Liittynyt: 13 Helmi 2009, 23:34
Paikkakunta: helsinki
Nimi: Milla Mäkelä


Palaa alueelle Kysy roduistamme

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron