Kissasi suosikkilelu?

Kaikki aiheet maan ja taivaan väliltä.

Valvojat: Tuuli, Erika, iippis

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja myymyy päivämäärä 10 Syys 2009, 19:00

Meillä lemppari lelu taitaa Rasmuksella olla foliopallo ja sillä leikitään sitten tietysti niin että se tiputetaan pahvilaatikkoon jossa on osa kissojen ruoista. Sieltä sitten kaivetaan hirveellä innolla ja reitetään kaikki märkäruokapussit :shock: niin ja tottakai tämä toistetaan kun se pallo saadaan sieltä sitten joskus kaivettua. Pallon voi myös viedä keittiön tasolle ja tiputtaa sieltä ohimennen takatassulla hipaisten alas ja OHO se liikkuu :lol: kamala ryntäys sitten alas perään ja taas kiivetään. Fiksuja kissoja nämä ;) Niin ja kylpytakin vyö on kova sana, sitä on kiva raahata muuten vaan mukana pitkin kämppää.

Amaranthin lempi lelu on sitten varmaan isännän varvas ja kaikki muukin ärsyttävä ja kielletty. Erityisesti ovia on kiva sulkea ja jäädä sitten itkemään sen taakse et avatkaa nyt herrantähden toi. Yks valokatkaisijakin on ihan palasina kun sitä on paukutetaan ovella aina iltaisin. Joudumme siis telkeämään kaikki ovet auki. Niin ja kaikki pesusienet ja muut rätit kylpyhuoneesta silputaan heti kun valot sammuu illalla jos niitä on erehtynyt jättämään esille.

Muoks. tosta kissanmintusta vielä että Rasmus on ihan hulluna kaikkeen missä sitä on, Amaranth ei ole kovinkaan kiinnostunut. Rasmuksen lemppari leluista unohtuikin tuo aktivointipallo johon laitetaan sisälle kissanminttu nappeja, sitä se rakastaa kyllä yli kaiken.
Sfinx poika Lankhmar Eagle-Eye "Rasmus"
Sfinx tyttö Hobbitqueen`s Amaranth " Ama"
Käyttäjän avatar
myymyy
Nuoret 6-10kk.
 
Viestit: 145
Liittynyt: 13 Helmi 2009, 23:34
Paikkakunta: helsinki
Nimi: Milla Mäkelä

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja Marke päivämäärä 16 Syys 2009, 16:27

Mikä tahansa pahvilaatikko hakkaa mennen tullen kiipeilypuut ja muut lelut. Pieni paperitolla tai topsi (itse löydettynä) on myös pop. Laaseri on harvoin käytettynä melkein pelottavan innostava. Ja vanha kouluraippa on sitten se kestosuosikki, jolla kissat saa aina houkuteltua melkein minne tahansa.
CRX Ascanio ja Elica, DRX Cheapy-Piipi, Walko, Poksu, Faura, Kleinspitz Tella
Käyttäjän avatar
Marke
Nuoret 6-10kk.
 
Viestit: 112
Liittynyt: 12 Helmi 2009, 23:04
Paikkakunta: Turku
Nimi: Marketta Rauramo

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja Tuuli päivämäärä 28 Loka 2009, 01:45

Kissathan saa kiksit nimenomaan siitä jahtaamisesta, ei pelkästä kiinnisaamisesta. Mistähän kaupasta tuollaisen laser-osoittimen voisi ostaa?
Metsäkansan burmat (B, Mette, Jasmiini) + cornarit (Aino, Ninja)
Käyttäjän avatar
Tuuli
Moderaattori
 
Viestit: 482
Liittynyt: 27 Elo 2008, 11:50
Paikkakunta: Uppsala, Ruotsi
Nimi: Tuuli Larva

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja Hyppytiike päivämäärä 31 Tammi 2010, 19:00

Kuuki ei kauheasti innostu leikkimään. Itsekseen kyllä laulelee kissanminttuhiirelle aina iltaisin, istuu sen päälle ja kupsuttelee sitä takajaloillaan. Kuukia yritetään huvittaa myös pyörivällä namipallolla ja iltapalan jälkeen namisuunnistus- leikillä.

Menni rakastaa muovisuikaleita, jotka jää, kun ruokapussin leikkaa auki. Leipäpussien muovi-rautalanka sulkijat, pillit sekä valot, heijastukset ja varjot on jotain ihmeellistä. Menninkäisen kamuja on harakat ja hyttyset, joille käkättää ikkunalla.

Mijo huutaa ja vaatii leikittäjää. Itsekseen ei paljoa tykkää leikkiä. Mikä vaan liikkuva saa kissin sekaisin, erityiseti puinen syömäpuikko toimii. Myös kaikki kielletyt ja vaarallinen kiehtoo: lahjanarut, paperi, villalanka, hiukset, vanupuikot, hiuslenkit. No, kaikki mikä voi laittaa kissan suolen umppariin, jos sen nielaisee :shock:

Kaikki tykkää tappaa pahvilaatikoita, juosta täysillä paperikassiin ja metsästää jalaserkynän pilkkua. Piste pitää aina viedä samaan kohtaan (PS3:n stand-by valo, joka on punainen) "nukkumaan", kun muuten typyt etsii pistettä koko illan ympäri kämppää.
Seer's Tiare (CRX a)
Spectrolite Elastigirl (CRX b 03 33)
Seer's Dagaz (CRX ns 24)
Käyttäjän avatar
Hyppytiike
Pennut 3-6kk.
 
Viestit: 15
Liittynyt: 29 Tammi 2010, 00:00
Nimi: Kaisa-Inkeri Silonsaari

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja memu päivämäärä 09 Kesä 2011, 10:22

Meillä myös Taikan parhaat lelut ovat pullonkorkkeja. Mikä riemu syntyykään, kun korkki "löytyy" pöydältä! Siinä onkin emännällä ihmettelemistä, kun pulloista puuttuu aina korkit. Yksi Taikan harrastuksista on vähän kurja, sillä jos olen jättänyt tiskipöydälle lasin, kahvikupin tai vastaavan, niin se käy tassullansa pyyhkäisemässä ne lattialle. Eli meiltä löytyy korkkeja sohvan, piironkien ym. alta ja kupit ja lasit lattialta.

Tiplulla taas on mielilelu keppi, jonka päässä on pitkä naru ja sen päässä pari naruhapsua. Se kiikuttaa sitä suussaan ja tuo minulle sohvalle, katsoo minua silmiin ja sipaisee tassullaan rintaani; leiki, se sanoo. Keppilelua pitää heilutella yläilmoissa ja Tiplu tekee piiiiitkän loikan ja ottaa naruhapsuun kiinni. Kun heitän koko kepin pitkälle, Tiplu tuo sen taas mulle takaisin ja sama alkaa uudestaan, loputtomiin. Tiplu on ketterä ja älykäs kissa, se ehtii pyydystämään itikatkin yläilmoista yhdellä ketterällä loikalla. Taika-ressukka on pikkusen verran köntys; niin narulelu kuin itikatkin saavat viuhua ohi, sillä Taikan katse ei pysy ihan perässä. :lol: Mutta kyllä Taika on niin ihanan tumpelo! Eipä uskaltanut syödä hyttystäkään, vaan "isoveli" Tiplu teki sen hänen puolestaan.
Meillä saa muut lelut olla rauhassa, nämä yllämainitut on ne parhaimmat ajanviettoharrastukset tuon keittiön ikkunasta katselun ohella. Sieltä käsin näkee paljon pikkulintuja, jotka käyvät pihan suihkulähteellä juomassa, samoin kuin kaksi oravaakin. Sinne ikkunan viereen kiiruhdetaan peräkanaa, sillä aina siellä on jotain ihmeteltävää.
SPH Fin*Hobbitqueen´s A Kind of Magic, "Taika"
Käyttäjän avatar
memu
Pennut 3-6kk.
 
Viestit: 52
Liittynyt: 29 Huhti 2009, 12:07
Paikkakunta: Ulvila
Nimi: Merja Korpinen

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja Marke päivämäärä 20 Kesä 2011, 14:01

Laser saa tosiaan koko laumaan liikettä - mutta samalla myös hiukan jännitettä, joten en kovin usein leiktä sillä.
Walkolla ja sen klaanilla (tytär+tyttärentytär) on ehdottomana hittinä kouluraippa. Päässä naru, jonka perässä kiva syöksähdellä. Kyllä muutkin siitä innostuu - jos ehtivät mukaan. :D
Piipi rrrakastaa pusseja ja ennen kaikkea muovikasseja. Sinne sisään, ja jos mamma vaikka vähän kantelisi ympäriinsä.
Pussinsulkijat ja minihiiret tai kaikki pienet ja kevyet on sitten kova sana itsekseen leikkimiseen.
CRX Ascanio ja Elica, DRX Cheapy-Piipi, Walko, Poksu, Faura, Kleinspitz Tella
Käyttäjän avatar
Marke
Nuoret 6-10kk.
 
Viestit: 112
Liittynyt: 12 Helmi 2009, 23:04
Paikkakunta: Turku
Nimi: Marketta Rauramo

Re: Kissasi suosikkilelu?

ViestiKirjoittaja Jennie päivämäärä 29 Elo 2011, 09:44

Minä tilasin meidän tulevaa uutta perheenjäsentä varten tällaisen Kong Kickeroo Kitten -lelun Zooplussalta, kun oli aiemmin tarjouksessa: http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut/kissanminttulelut/197021

Kun avasin Zooplussan paketin ja aloin tyhjentää ruokapurkkeja sieltä, meidän maatiaiskatti meni täysin sekaisin ja pyöri ihan villinä lootassa. Ja syykin selvisi: oli haistanut sen lelun laatikonpohjalta. Kaveri meni siinä määrin sekaisin lelusta, että nyt se on sitten ollut hänen käytössään. Täytynee seuraavalla kerralla tilata toinen isompi Kong Kickeroo, että Vinski saa kokoisensa painikaverin. Tosin saattaa olla, ettei hän silti suostu luopumaan omasta pienestä pinkistä Kickeroosta. <3
SPH Hobbitqueen's Topaz "Otava"
SPH Wanadoo Dirty Harry "Veeti"
Maatiaiskatti Viiru Kurnauskis Pyppynen "Vinski"
Jennie
Pennut 3-6kk.
 
Viestit: 74
Liittynyt: 29 Tammi 2010, 15:01
Paikkakunta: Jyväskylä
Nimi: Jenni Hakanen


Palaa alueelle Yleistä keskustelua kissoista ja aiheen vierestä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron